Новини

Монтажник віконних та дверних конструкцій

Вперше 30 серпня 2021 року завершено навчання короткотермінових курсів за напрямком «Монтажник віконних та дверних конструкцій» в ДНЗ «Одеський центром ПТО ДСЗ», за результатами якого 18 слухачів - безробітних, направлених для оволодіння компетенціями за зазначеним напрямком, отримали Посвідчення, яке підтверджує успішне закінчення навчання.

Зі слухачами теоретичні та практичні заняття проводив один з найбільш досвідчених майстрів виробничого навчання Одеського центру ПТО ДСЗ Пілкін Олександр Олегович. Велику допомогу у проведенні короткотермінового навчання надали: Одеський філіал українського представництва німецького виробника пластикових вікон та дверей, ТОВ «РЕХАУ», та одна з найбільш фахових фірм Одеської області, що виготовляють та монтують пластикові вікна і двері, ТОВ «НОВІКОН».

Представники ТОВ «РЕХАУ» передали для навчання наочні посібники, елементи та вузли вікон, відеоматеріали щодо своєї продукції.

Спеціалісти ТОВ «НОВІКОН» провели показовий монтаж вікна спеціалістами. одночасно відмічаючи помилки, які найчастіше бувають при монтажі пластикових вікон та дверей.

З урахуванням отриманих теоретичних знань та рекомендацій, які надали представники ТОВ «РЕХАУ» та ТОВ «НОВІКОН», слухачі під час навчання самостійно проводили монтаж та демонтаж пластикових дверей та вікон.

По закінченню навчання слухачі виконали теоретичні екзаменаційні роботи у вигляді тестів. На іспиті був присутній екперт компоненту "Професійні кваліфікації"GIZ,GmbH Андрій Ізовіта .

Бажаємо слухачам, які провели два тижня у вивченні великого об’єму теоретичного матеріалу та напружено оволодівали практичними навичками, вміннями, компетенціями за напрямком ««Монтажник віконних та дверних конструкцій» успішного працевлаштування.

Запрошуємо на навчання

Сьогодні Одеський ЦПТО ДСЗ – це один з найбільш сучасних навчальних закладів професійної освіти в Україні, в якому можна навчатись, підвищувати кваліфікацію за 32 професіями та близько 50 напрямками курсів цільового призначення.

І на цьому ми не зупиняємось, а впевнено крокуємо ВПЕРЕД!

Одеський центр професійно-технічної освіти

За більш детальною інформацією звертайтесь
за телефонами нижче або приходьте.

Приймальня: тел. (048) 705-44-05 факс (048) 705-44-01 Секретар навчальної частини: тел. (048) 705-44-11
mail@profcentre.odessa.ua
м. Одеса, вул. І. Рабіна 18а
понеділок-четвер, 8:00-17:00 п'ятниця 8:00-15:45 субота-неділя вихідні