Новини

Співпраця - невід’ємна складова діяльності ДНЗ «ОДЕСЬКИЙ ЦЕНТР ПТО ДСЗ»

Пріоритетом державної політики нашої країни залишається якісне надання соціальних послуг населенню. Діяльність кваліфікованого фахівця із соціальної роботи є вкрай необхідною для вмілого та ефективного здійснення поставлених завдань.

Підвищення професійної компетентності фахiвців із соцiальноi роботи – головне завдання співпраці ДНЗ «ОДЕСЬКИЙ ЦЕНТР ПТО ДСЗ» з центрами соціальних служб. А плідна співпраця це запорука досягнення мети.

    Протягом березня - червня цього року в ДНЗ «ОДЕСЬКИЙ ЦЕНТР ПТО ДСЗ» пройшли підвищення кваліфікації:
  • за ініціативою Одеського обласного центру соціальних служб-70 фахiвців із соцiальноi роботи за напрямом «Підготовка спеціалістів та фахівців із соціальної роботи щодо соціального супроводу сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах»;
  • за ініціативою Центру соціальних служб Одеської міської ради-52 фахiвця із соцiальноi роботи за напрямом: «Менеджмент соціальної роботи».

Навчальні лекції поєднувались з практичними заняттями, активним обговоренням нагальних питань та вивченням усіх модулів відповідно до робочих навчальних планів. Отримані знання та практичні навички сприятимуть професійному зростанню, збагаченню фахового досвіду, що в свою чергу, вплине на ефективне виконання якісної соціальної роботи.

По закінченні навчання всі фахівці із соцiальної роботи отримали посвідчення про підвищення кваліфікації за відповідними навчальними напрямами.

Запрошуємо на навчання

Сьогодні Одеський ЦПТО ДСЗ – це один з найбільш сучасних навчальних закладів професійної освіти в Україні, в якому можна навчатись, підвищувати кваліфікацію за 32 професіями та близько 50 напрямками курсів цільового призначення.

І на цьому ми не зупиняємось, а впевнено крокуємо ВПЕРЕД!

Одеський центр професійно-технічної освіти

За більш детальною інформацією звертайтесь
за телефонами нижче або приходьте.

Приймальня: тел. (048) 705-44-05 факс (048) 705-44-01 Секретар навчальної частини: тел. (048) 705-44-11
mail@profcentre.odessa.ua
м. Одеса, вул. І. Рабіна 18а
понеділок-четвер, 8:00-17:00 п'ятниця 8:00-15:45 субота-неділя вихідні