Майстер виробничого навчання з професії "Кондитер"
Викладач І категорії
Освіта вища. Одеський технологічний інститут ім. М. В. Ломоносова. 1990 р. Спеціальність "Технологія та організація громадського харчування", кваліфікація -інженер-технолог.
ПТУ м. Одеси. Професія "Кухар 4 роз." ДНЗ "Одеське вище професійно-технічне училище торгівлі та технологій харчування. 2016 р. "Кухар 5 р."
ДНЗ "Одеське вище професійно-технічне училище торгівлі та технологій харчування. "Кухар 6 р.
ДНЗ "Одеське вище професійно-технічне училище торгівлі та технологій харчування.». "Кондитер 6 р."
Досвід роботи придбала працюючи у ресторанному та готельному виробництві:
— Ресторан «Нова Швейцарія» ;«La Trattoria», «Grand Marine» - Hotel , Кафе Belleville,
«Пармізан» на процесах горячого холодного кондитерського та мясного цехів. Також займала посади адміністратора, технолога, завідуюча виробництвом. Мала власну справу-кондитерське підприємство по виробництву кремових та мучних кондитерських виробів.( до 3 тисяч одиниць в зміну ) (з2001-2007р.)
Також як майстр виробничого навчання працювала в ПТУ№54 м. Одеса
— Брала участь у ІІ етапі всеукраїнському конкурсі фахової майстерності серед учнів ПТНЗ Одеської облості за професії «Кондитер» як заступник голови журі. ( 2017року)
— Приймала участь у регіональному відборі Всеукраінського конкурсу професійної майстерності за компетенцією «Кондитерське мистецтво» слухач зайняв ІІ місце. (2019 року))
— Являюсь членом комісії з неформального навчання за професією
«Кухар» (з 2016 року по тепер.час)
— Розробляла завдання,тести,технологічні картки ,та являюсь членом комісії з оцінювання знань та підтвердження професійної кваліфікації за професією «Кондитер» (з 2024 року по тепер.час)
—З 2024 року є експертом з акредитації кваліфікаційних центрів
В ДНЗ ОЦПТО ДСЗ працює з 2014 року
Викладає
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів з основами товарознавства
Малювання та ліплення
Устаткування підприємств харчування
Організація виробництва та обслуговування
Калькуляція та звітність